Мектептің бракераждық комиссия мүшелері ыстық тамақтың берілу жағдайы бойынша тексеру жүргізді.
Бракераждық комиссия мүшелері ата-аналар қоғамы мен мектеп әкімшілігі,қамқоршылық кеңесі мүшесі тексеріс жүргізді. Мониторинг комиссиясы, бракераж комиссиясы тоқсанына 1 рет рейд жүргізіп акт толтырылып отырады.. Комиссия мүшелері дайын және шикі өнімнің сапасын бақылау үшін мониторинг жүргізді.Асханада санитариялық-гигиеналық нормалардың сақталуын тексерді. Зерделеу барысында тамақ өнімдерінің жарамдылық мерзімі сертификаттарымен салыстырылып қаралды.Тағамдардың дайындалу технологиясы,тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығы,қоймадағы азық-түліктің сақталуы қаралды. Қолданылатын ыдыс аяқтар талаптарға сәйкес,жарылған сынған ыдыстар болмады.Асханадағы ас үлесі мәзірге сәйкес.Асхананың кіре берісінде тері антисептигі қойылған.Қол жууға арналған раквиналар бар,барлығынан да жылы,салқын су жүріп тұр,қол кептіргіш құралы да бар,жұмыс жасап тұр.Асхана тазалығы талапқа сай.Алға қарай да жүйелі жұмыстар өз уақытында жүргізіледі,комиссия мүшелері өз жұмыстарын жалғастырады.
