Бракераждық комиссия » Страница 7 » ОШ №8 п.Гранитогорск
Жамбылская область әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімі
"№8 жалпы орта білім беретін мектебі"
отдела образования Меркенского района
Приемная
+7(72632) 2-60-20
Бухгалтерия
+7(72632) 2-60-20
Версия для
слабовидящих
I-тоқсан бойынша тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы
08
ноябрь
2021
I-тоқсан бойынша тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 және 2020 жылғы 24 сәуірдегі №158 бұйрығының негізінде білім алушылардың жекелеген санаттарын тегін және жеңілдікпен тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша №8 жалпы орта білім беретін мектебіндегі жекелеген санаттағы жалпы 230 білім алушы оның ішінде 14 аз қамтылған отбасыдан 29 білім алушы мен 31 көп балалы отбасынан шыққан 91 білім алушы мектептегі тегін тамақмен қамтылған, ата – ана есебінен 230 білім алушы
№8 жалпы орта білім беретін мектебінде тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу, бракеражды комиссиясы шектеу іс-шараларын
01
октябрь
2021
№8 жалпы орта білім беретін мектебінде тамақтандырудың сапасына
№8 жалпы орта білім беретін мектебінде тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу, бракеражды комиссиясы шектеу іс-шараларын,«Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2021 жылғы 25 тамыздағы №36 қаулысының 2- қосымшасының негізінде қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханасында азық-түліктерді уақытылы пайдалану , олардың сақталу мерзімі, перстпективалық мәзірдің және күн сайынғы мәзірдің дайындалған астардың сәйкестігін тексеру,
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі  ведомствоаралық сараптамалық топтың қызметін ұйымдастыру бойынша ұсынымдар
23
август
2021
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық топтың қызметін ұйымдастыру бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық топ (бұдан әрі – Сараптамалық топ) тамақтану сапасын мониторингтеу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялардың) қызметінің тиімділігіне жүйелі талдауды жүзеге асырады және балалардың тамақтануын тиімді ұйымдастыру жөнінде шаралар қабылдайды. Сараптамалық топтың міндеттері: - бракераждық комиссиялар қызметінің
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекет
23
август
2021
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі № 158 бұйрығына 10-қосымша "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары 1-тарау. Жалпы ережелер 1. Осы "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу   жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)   мониторингті жүзеге асыруы бойынша   ұсынымдар
01
октябрь
2020
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жургізу жөніндегі комиссияларға арналған жаднама
01
октябрь
2020
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жургізу
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына  мониторинг жургізу жөніндегі комиссияларға арналған  жаднама 1. Санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды бойынша талап Эпидемиологиялық маңыздылығы жоғары объектіде асхана жұмысы басталғанға дейін санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды болуы тиіс. 2. Ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиенасына қойылатын талаптар Қол жуу үшін оларға ыстық және суық су келтірілген раковиналар, қол жууға және кептіруге арналған құралдар орнатылады. 3. Жинау мүкаммалына
ІІ  тоқсан бойынша  тамақтандырудың  сапасына  мониторинг  жүргізу  жөніндегі  комиссия  жұмысының  қорытындысы
26
декабрь
2019
ІІ тоқсан бойынша тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу
Желтоқсан айының  мектепішілік    бұйрығына   сәйкес мектеп  оқушыларының  ыстық   тамақпен  қамтылуы; тамақтандырудың  сапасына   мониторинг  жүргізу жұмыстары  қаралды. Комиссия  мүшелері: Мектеп директоры Сансызбаев Г.К. ДОІЖО – Разақпаева Г.С. Әлеуметтік педагог – Байбутаева Р.К. Ата-аналар  комитетінің төрағасы – Альжанов С.Т. Мектеп медбикесі – Агадилова Ж.      Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу барысында жеткізілген тамақ өнімдерінің сапалылығын, тағамдарды дайындау