10
октябрь
2024
"Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" іс-шарасы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қрытындысы туралы анықтама
9 қазан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижесі сарапталып, анықталған кемшіліктерді түзету бойынша ұсыныс берілді және кемшіліктерді жою үшін 2 жұмыс күні ұсынылды.
Тексеру нәтижесінде ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты және талапқа сай. "Денсаулық" журналы мен толық тазалау жүргізу журналдары толтырылған. Жаңа жабдықтар таңбаланып, тиісті орындарға ретімен қойылған.
Қойма, ет цехы, нан цехы бөліктерінде санитарлық талаптар сақталған. Температуралық режим сақталған, термометрлер бар.
Дегенмен де, тоңазытқыштағы тәуліктік сыныманың маңдайшасының ескіргені және нан сақтау бөлігіндегі нанның беті дәкемен жабылмағаны анықталды. Аталған кемшіліктер бойынша тиісті мамандарға түзету жұмыстарын жүргізу тапсырылды.
9 қазан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижесі сарапталып, анықталған кемшіліктерді түзету бойынша ұсыныс берілді және кемшіліктерді жою үшін 2 жұмыс күні ұсынылды.
Тексеру нәтижесінде ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты және талапқа сай. "Денсаулық" журналы мен толық тазалау жүргізу журналдары толтырылған. Жаңа жабдықтар таңбаланып, тиісті орындарға ретімен қойылған.
Қойма, ет цехы, нан цехы бөліктерінде санитарлық талаптар сақталған. Температуралық режим сақталған, термометрлер бар.
Дегенмен де, тоңазытқыштағы тәуліктік сыныманың маңдайшасының ескіргені және нан сақтау бөлігіндегі нанның беті дәкемен жабылмағаны анықталды. Аталған кемшіліктер бойынша тиісті мамандарға түзету жұмыстарын жүргізу тапсырылды.